Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δίωρο gameplay video για το Yakuza 6

*
Αν και η κυκλοφορία του μετατέθηκε για τον ερχόμενο Απρίλιο, αντί του Μαρτίου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, το Yakuza 6 συνεχίζει να κρατάει αμείωτη την προσμονή των παικτών. Καθώς φαίνεται, η δυναμική της σειράς δεν έπεσε καθόλου από τότε που κυκλοφόρησε στην Δυτική αγορά το Yakuza 0 κάτι το οποίο είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού αποδείχτηκε το καλύτερο δείγμα localisation σε τίτλο της σύγχονης ιστορίας του gaming. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και ο επερχόμενος τίτλος, του οποίου η μετάφραση από τα Ιαπωνικά στα Αγγλικά παραμένει στα ίδια επίπεδα. Επίσης για να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα η Sega, θα διαθέσει αργότερα μέσα στον μήνα ένα demo του Yakuza 6 και η όποια πρόοδος σε αυτό θα μπορεί να μεταφερθεί αυτούσια στο πλήρες παιχνίδι. Ακολουθεί ένα δίωρο gameplay video το οποίο επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στον οπτικό τομέα και, μοιραία, περιλαμβάνει spoilers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*